Norsk friidrett Aust- og Vest-Agder

Terminliste

Alle arrangementer i terminlista skal også legges inn i terminlista til friidrettsforbundet via Sportsadmin eller mosjon.friidrett.no. Det er arrangørenes ansvar. Det er informasjonen i forbundets terminliste som er den endelige og korrekte. For at stevneresultatene skal bli godkjent skal arrangementene registreres og godkjennes av NFIF. Det er arrangørens ansvar for at dette blir gjort.

I alle stevner som går på bane skal det betales lisens og arrangøren er pliktig til å kontrollere dette. For løp utenom bane godkjennes det også at det betales engangslisens. Resultatlistene skal lages etter NFIF godkjent mal, ellers vil de ikke automatisk bli lagt inn i nasjonal statistikk. Se på NFIF sine hjemmesider hvordan resultater skal rapporteres.

Norsk Friidrett Agder
Aust-og Vest-Agder Friidrettskretser

Påmelding må gjøres via www.minidrett.no hvor man også finner oversikt over kommende stevner. Spørsmål om arrangementene rettes direkte til kontaktpersoner for lagene eller til daglig leder i AAFIK og VAFIK Jon Fjeld – på mail jonbesse.fjeld@friidrett.no eller på telefon 41227209.

IK Grane Arendal Friidrett står som arrangør av følgende stevner :

  • Grane Games – Granehallen
  • Arendalsstafetten – Arendal Sentrum
  • Skagerakmila – Arendal Sentrum
  • Arendalslekene – Lunderød Idrettsanlegg
  • Barnas EM – Lunderød Idrettsanlegg

Premieutdeling i forbindelse med treningssamling i november.