Norsk friidrett Aust- og Vest-Agder

Terminliste

Alle arrangementer i terminlista skal også legges inn i terminlista til friidrettsforbundet via Sportsadmin eller mosjon.friidrett.no. Det er arrangørenes ansvar. Det er informasjonen i forbundets terminliste som er den endelige og korrekte. For at stevneresultatene skal bli godkjent skal arrangementene registreres og godkjennes av NFIF. Det er arrangørens ansvar for at dette blir gjort.

I alle stevner som går på bane skal det betales lisens og arrangøren er pliktig til å kontrollere dette. For løp utenom bane godkjennes det også at det betales engangslisens. Resultatlistene skal lages etter NFIF godkjent mal, ellers vil de ikke automatisk bli lagt inn i nasjonal statistikk. Se på NFIF sine hjemmesider hvordan resultater skal rapporteres.

Norsk Friidrett Agder
Agder Friidrettskret

Påmelding må gjøres via www.minidrett.no hvor man også finner oversikt over kommende stevner. Spørsmål om arrangementene rettes direkte til kontaktpersoner for lagene eller til daglig leder i AAFIK og VAFIK Jon Fjeld – på mail jonbesse.fjeld@friidrett.no eller på telefon 41227209.

IK Grane Arendal Friidrett står som arrangør av følgende stevner :

  • Grane Games – Granehallen
  • Arendalsstafetten – Arendal Sentrum
  • Skagerakmila – Arendal Sentrum
  • Arendalslekene – Lunderød Idrettsanlegg
  • Barnas EM – Lunderød Idrettsanlegg

Premieutdeling i forbindelse med treningssamling i november.