IK Grane Arendal Friidrett

er en del av IK Grane Arendal Allianse, som er Aust-Agders største fleridrettsklubb. 

Da Grane ble stiftet i 1902 var friidrett en av de store idrettsgrenene. I dag har IK Grane Arendal Friidrett over 130 medlemmer og driver aktiviteter for barn og ungdom fra 5 til 18 år. I tillegg har klubben en gruppe utviklingshemmede som deltar aktivt på trening og konkurranser.

Glede, Utvikling, Trygghet, Fellesskap og Mangfold!

IK Grane Arendal Friidrett har sin tilhørighet til Granehallen som ligger sentralt på Skydebanen i Arendal hvor vi trener innendørs fra oktober til april. Hovedanlegget for trening og konkurranser er Lunderød stadion som ligger på Asdal utenfor byen. I tillegg bruker vi Bjønnes stadion som næranlegg for trening og aktiviteter.

Granestua som ligger idyllisk til ved Kalstadtjenna brukes både vår og høst til sosiale aktiviteter og treningssamlinger.

 

Kontingenter

  • Årskontingent ENKELT-medlem: kr 400
  • Årskontingent FAMILIE: kr 700 (lønner seg om dere er flere enn én som er medlem av friidretten)

Dersom du ønsker å endre medlemskap-type fra familie til enkel eller motsatt – ta kontakt med oss.

For de som deltar aktivt i treningsgruppene for barn og ungdom har vi en treningsavgift som kreves for hvert halvår. Treningsavgiften er prinsipielt en tilleggsavgift som skal bidra til å dekke en del av fellesutgiftene vi har vedrørende AKTIVE utøvere.

Her er de vedtatte takstene:

  • Vår kr 400
  • Høst kr 400

 

Aktiviteter

I tillegg til organiserte fellestreninger i Granehallen i vinterhalvåret og Lunderød og Bjønnes stadion i sommerhalvåret, har IK Grane Arendal Friidrett flere arrangementer gjennom året. I februar arrangerer vi Grane Games i Granehallen i Arendal, i april har vi Arendalsstafetten i Arendal sentrum og i august arrangerer vi Arendalslekene på Lunderød idrettsanlegg på Asdal. Dessuten er vi en viktig bidragsyter i den årlige Skagerakmila, et gate/mosjonsløp over 10 km.

Vi har for tiden ikke en aktiv seniorgruppe, men det jobbes med å etablere en løper-gruppe for voksne. I tillegg har vi noen aktive veteraner som representerer klubben i både lokale og nasjonale stevner.

 

Samlinger

I løpet av sesongen har vi flere samlinger….

 

Trenerne våre

NavnTelefonE-postadresse
Johnsen, Tony
904 76 990tony_johnsen@yahoo.noNyli Ringvei 24
Fossestøl, Ellinor922 05 862ellinor.b.fossestol@gmail.comMågeveien 23
Hansen, Per Erik975 68 529per.erik.hansen@arendal.bbl.noAanon Biesvei 15
Morland, Frode970 94 756frode.morland@gmail.comEsperåsen 14
Gautestad, Øyvind905 55 167tamannen@gmail.comFlosterøyvn 17
Skretteberg, Preben901 96 036pskretteberg@gmail.comSjølyst 225
Johnsen, Nathalie O.948 86 098nathalie_pia@hotmail.comNyli Ringvei 24
Andersen, Rune466 23 144

 

Anlegg og treningssteder som vi benytter

 

 

Lunderod_400x250
Lunderød stadion har gressbane for kastøvelser i friidrett og fotball og er Arendal kommunes hovedanlegg for friidrett. Anlegget åpnet 16.juni 1988 og inneholder også Lunderød idrettshus med garderober og forsamlingslokale. Stadion ligger på Asdal like ved E18 mellom Arendal og Grimstad.

Granehallen_400x250
Granehallen er ….. Hallen ligger midt i hjertet av Arendal.

granestua_400x250
Granestua driftes av Granestua Tursenter/IK Grane Arendal Orientering.  Hytta er åpen hver søndag mellom kl. 10.00- 15.00 i perioden september – april.Da serveres nystekte vafler, kaffe og mineralvann foran peisen eller ute på en solfylt terrasse med flott utsikt utover Kalstadtjenna.